You are here:

Vesti

Sajam Intertraffic 2022, Amsterdam

Nakon dve godine odlaganja, usled nemilih događaja koji su čitav svet stavili na pauzu, od 29. marta do 01. aprila održava se sajam Intertraffic Amsterdam 2022, koji ove godine obeležava 50 godina postojanja. I ove godine će okupiti eksperte širom sveta koji će prezentovati najnovije trendove u putnoj infrastrukturi, upravljanju saobraćajem, pametnoj mobilnosti, bezbednosti na putevima i parkiranju. Kao dugogodišnji učesnik, i kompanija Unipromet će izložiti svoje proizvode i ugostiti sve svoje posetioce.

11. BiH Kongres o transportnoj infrastrukturi i transportu

23. i 24. septembra smo bili sponzori 11. internacionalnog Kongresa o Transportu u Sarajevu koji je bio namenjen svim predstavnicima koji se bave transportnom infrastrukturom. Na Kongresu su se okupili stručnjaci iz različitih regija EU, predavači sa evropskih univerziteta kao i predstavnici institucija vlasti i nevladinih organizacija.
Posebno nam je drago što smo imali priliku da sa vrsnim stručnjacima i inženjerima iz ove oblasti, podelimo i razmenimo mišljenja i ideje a i dosta toga naučili jedni od drugih. Čvrsto verujemo da ćemo blisko sarađivati i u budućnosti.
Veoma smo zadovoljni što je sve prošlo u najboljem redu, uz poštovanje svih epidemioloških mera i što smo ostvarili kontakte pogodne za dugoročnu buduću saradnju. Video sa Kongresa možete pogledati u nastavku.

Sajam SEEBEE 2018, Beograd

Sajam građevinarstva „SEEBEE“  u Beogradu je najveći sajamski događaj u građevinskoj industriji u ovom delu Evrope. Sajam je održan od 18-21. aprila 2018. godine, dok je više od 600 izlagača iz 27 zemalja sveta prikazalo inovacije i tehnološka dostignuća na polju savremenog i funkcionalnog pristupa gradnji, modele za opremanje prostora i mnoge druge. Sajamska manifestacija je pravo mesto za edukaciju i nova saznanja iz domena svih aspekata građevinarstva, kao delatnosti koja pokreće i ostale industrijske grane, a one dalje jačaju privredu Republike Srbije. Zabeležen je porast od 20 odsto broja poslovnih posetilaca u odnosu na prethodnu godinu.

Sajam Intertraffic 2018, Amsterdam

Kompanija Unipromet je dugogodišnji izlagač na najvećem evropskom sajmu putne infrastrukture Intertraffic u Amsterdamu, koji se tradicionalno održava svake druge godine. Sajam Intertraffic je najveći svetski sajam putne infrastrukture, pametnih parking sistema, kao i različitih sigurnosnih sistema za puteve. Ove godine svoje proizvode i usluge izložilo je blizu 900 kompanija iz 50 država širom sveta, dok je sajam posetilo preko 30000 posetilaca iz 138 država.

Sajam MosBuild 2018, Moskva

Sajam „MOSBUILD“ je najveći sajam građevine u Rusiji i spada u vodeće svetske sajmove iz ove oblasti. U 2018. godini, svoje proizvode i usluge je predstavilo oko 1.200 kompanija iz 40 zemalja. Sajam je posetilo oko 65.000 posetilaca iz različitih država širom sveta. Sajam je održan od 3-6. aprila 2018. godine u Moskvi, a kompanija Unipromet je dugogodišnji  izlagač na sajmu MosBuild.

Sajam Gulf Traffic 2017, Dubai

Kompanija Unipromet je, po prvi put posle 29 godina rada, učestvovala na sajmu Gulf Traffic u Dubaiju. Reč je o najvećem sajmu putne infrastrukture na Bliskom Istoku. Unipromet je iskoristio šanšu i ostvario veliki broj novih kontakata i predstavio svoj kompletan proizvodni program. Na ovom sajmu Unipromet je bio jedini predstavnik Srbije, kao i regiona.

Sajam Panair 2017, Tirana

Kompanija Unipromet  učestvovala je na 24. međunarodnom sajmu privrede u Tirani zajedno sa još 40 srpskih kompanija, članica nacionalne delegacije Srbije. Međunarodni privredni sajam PANAIR 2017 je najveći sajam u Albaniji, koji okuplja kompanije iz svih grana privrede i pruža priliku za susrete sa proizvođačima, trgovinskim lancima, uvoznicima i distributerima iz Albanije. Organizator sajma bila je Privredna komora Srbije (PKS) zajedno sa Razvojnom agencijom Srbije (RAS).